Ștergerea Datelor (Data Deletion)
Ultima actualizare: 2 August 2026
VerifiCasa respectă dreptul dumneavoastră de a solicita ștergerea completă a tuturor datelor personale stocate, inclusiv a datelor asociate contului Google.
Ce date pot fi șterse
La solicitarea dumneavoastră, putem șterge:
- Numele, prenumele și adresa de e-mail;
- Datele asociate contului Google (ID cont, fotografie de profil);
- Informațiile despre proprietățile publicate;
- Mesajele, comentariile și solicitările trimise prin platformă;
- Datele tehnice de navigare asociate contului.
Cum solicitați ștergerea datelor
Pentru a solicita ștergerea completă a datelor, contactați-ne la:
În e-mail, vă rugăm să specificați adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră și să menționați clar că doriți ștergerea completă a datelor.
Revocarea accesului Google
Dacă v-ați autentificat folosind contul Google, puteți revoca accesul aplicației VerifiCasa direct din contul Google, oricând, fără a ne contacta:
- Accesați myaccount.google.com/permissions;
- Găsiți aplicația VerifiCasa în listă;
- Faceți click pe „Elimină acces”.
După revocare, puteți solicita și ștergerea datelor deja stocate contactându-ne la adresa de e-mail de mai sus.
Termen de procesare
Cererile de ștergere a datelor sunt procesate într-un termen rezonabil, de maximum 30 de zile lucrătoare de la primirea solicitării. Veti primi o confirmare pe e-mail după ce datele au fost șterse.
Excepții legale
Anumite date pot fi păstrate conform obligațiilor legale (de exemplu, documente financiar-contabile) pentru perioada prevăzută de legislația în vigoare. După expirarea termenului legal, aceste date sunt șterse automat.
Confirmare
După ștergere, toate informațiile asociate contului dumneavoastră sunt eliminate în conformitate cu obligațiile legale și cu cerințele Google API Services User Data Policy.